2009. március 8., vasárnap

Barátság-díj











Először is tartozásom van. Moncsitól már jóideje kaptam egy blogbarátság díjat, amit nagyon köszönök mint kezdő blogoló, de már tovább kellene küldeni.Egy darabig nem is tudtam valamiért bejutni a blogjára, azután valami kacskaringós úton mégis, talán most már könnyebben elérem.


Barátság-díj

A díjról:

"Ezek a blogok szerfelett bájosak, a blog íróknak az a céljuk, hogy barátok és barátságosak legyenek. Nem a pénz a mozgatórugó. Reményeink szerint ezen díj átadásakor több barátság keletkezik, a barátság elterjed, és több figyelmet kap a blogger. Amikor továbbadod, kérlek vedd figyelembe ezen elveket. Válassz nyolc embert.


Első legyen Moncsi, http://moncsiknitting.blogspot.com/aki látszólag most visszakapja, de az Oscar-t is meg lehet kapni többször.

A többiek: Jolimama
http://mami7090.xfree.hu/

Fpárduc
http://fparducugrasai.blogspot.com/

Margitmama






az ő blogjára nemrég tévedtem, remélem nem veszi rossz néven és a többiek sem, nem mindenki szereti ezeket a továbbküldős dolgokat. Én örülök, hogy kaptam és szeretettel adom tovább.


Közben az üdülés alatt elkészült Bence kardigánja, ezt is mutatom. Fiatalember már kipróbálta, állítólag megfelelő.

1 megjegyzés:

  1. Rozika! Nagyon köszönöm ezt a barátság díjat. Sajnos, a tvn-nen nem tudom feltenni, és van ugyan itt regisztrált blogom, de nem tudom használni. Talán, majd egyszer rászánom magam, hogy megtanuljam ezt is.
    Ölellek: Jolimama

    VálaszTörlés