2010. szeptember 21., kedd

Betegség

Már régóta tervezem, hogy újraindítom kézimunkablogos életem, de ezidáig csak halogattam. Most nagyszerű alkalom kínálkozott egy abaújszántói kézimunkázós találkozó okán szeptember 11-én. De 10-én megint közbeszólt valami. Reggel megittam a kávémat, letettem a poharamat és egy olyan szédülés-hányás roham kapott el, hogy nem tudtam fölkelni. Egy darabig azt hittem gyomorrontás, bár nem értettem mitől, de estére ki kellet hívni az ügyeletet és kénytelen voltam lemondani a másnapi találkozót. Ez azért volt nagyon kínos, mert Budapestről én vittem-hoztam volna néhány embert autóval. De szerencsére Nyüzike átvállalta a feladatot, így a találkozó nem került veszélybe.


Én viszont kórházba kerültem egy olyan betegséggel, amiről soha még nem is hallottam. A középfülben kis kövek biztosítják az egyensúlyérzetet és ha ezek kimozdulnak, illetve kis kálciumkristályok szakadhatnak le róla, rossz helyre kerülve, felborítják ezt az egyensúlyt. A kórházban pár vizsgálatot végigcsináltak, kaptam infúziós kezelést, de egyenlőre még tart a szédelgős állapot. De végre itthon vagyok, igyekszem még pihenni, csinálom az előírt tornát.

Remélem már nem tart sokáig. És főként remélem, hogy legközelebb már a munkáimról írok, bár a kórházban is volt velem kézimunka, amolyan nem koncentrálós, mert egyenlőre még könnyen elfáradok.

5 megjegyzés:

 1. Sokat gondoltam Rád, jó hallani, hogy már tudtál írni.
  Vigyázz Magadra, hamarosan túl leszel rajta.
  Ölellek szeretettel: Jolimama

  VálaszTörlés
 2. Gyógyulást kívánok szeretettel.

  VálaszTörlés
 3. Mielőbbi gyógyulást kívánok neked.
  MÁJUSKA

  VálaszTörlés
 4. Gyors gyógyulást kívánok! Szerencse, hogy rájöttek, hogy mi a bajod és kezelni tudtak !

  VálaszTörlés
 5. SZia Rozika,
  nem semmi ez a betegség, én még nem is hallottam ilyent. Szerencse, hogy az orvosaid igen:))
  Mielőbbi teljes felgyógyulást kívánok!

  VálaszTörlés